Kiedy jesz czerwone mięso, w tym głównie te substancje w nim zawarta – Neu5Gc (rakotwórczą substancję chemiczną, nie będąca kompatybilną z ludzkimi substancjami komórkowymi czyli tzw kwas N-glikololo-(Neu5Gc), który się silnie integruje z ludzką tkanką, wchłaniając się z mięsa znajdującego się w Twoim organizmie.


Ta sama procedura może się zdarzyć, jeśli ludzie spożywają krowie mleko, niektóre sery czy np kawior, zwłaszcza takie mleko i produkty jakie obecnie dostępne jest
w supermarketach;(






To jest dokładnie ten sam mechanizm, dzięki któremu system odpornościowy próbuje powstrzymać mnożące się patogeny w Twoim organizmie.

( jeśli te nie są również zaburzone)

i rozprzestrzeniać bez przeszkód








i przebywa na słońcu, bez przewlekłego zamknięcia w hodowlanych boksach
Taką, która jest wolna od antybiotyków, hormonów stosowanych konwencjonalnych przemysłowych hodowlach..







( Archives of Internal Me Marzec 2012).


Następnie układ odpornościowy atakuje tę substancję, prowadząc do zapalenia tkanek i większego ryzyka wystąpienia raka przez całe życie.



Organizm traktuje to białko cukru tak jak patogeny, które próbują infiltrować komórki.
Odporność rozpoznaje zarazki w białkach cukru na powierzchni ich komórek i zaczyna je niszczyć.



Staje się częścią własnych komórek organizmu, choć rozpoznaje go system odpornościowy.












Przemysl zanim po coś sięgniesz w jakim celu to robisz?




















@cophyright
TwierdzaZdrowia